Interieurontwerp

Hoe gaan wij te werk
In veel gevallen wordt de studio al gevraagd bij het ontwerpproces. Op deze manier kan alles in detail worden besproken. De studio is sterk in ontwerpen van stijlvolle interieurs en werkruimtes. Maatwerk, verlichting, meubels, kleuren en materialen, alles wordt tot in de puntjes uitgedacht en besproken. Door samen te werken met gerenommeerde partijen worden de meest stijlvolle interieurs ontworpen en gerealiseerd. Maar het belangrijkste is dat de klant blij is met een verrassend en passend ontwerp.

Werkwijze
Opdrachtgevers weten tegenwoordig steeds beter wat zij willen, maar kunnen dit soms lastig vertalen naar een totaal concept. Studio MBC start met een intake met de opdrachtgever waarin uitvoerig besproken wordt wat de wensen zijn, budget en mogelijkheden. Daarna volgt een schetsontwerp ondersteund met de materiaalkeuze en kleuren die tijdens een gesprek worden besproken. Dit plan wordt daarna verder uitgewerkt en aangepast. In de definitieve fase wordt het plan met 3D fotorealistische beelden gepresenteerd zodat de opdrachtgever gelijk een gevoel en beeld krijgt van de nieuwe situatie.
Studio MBC kan ook de uitvoering begeleiden.
Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van het realisatietraject. Wij werken al jaren samen met partijen die gewend zijn aan een hoge kwaliteit van oplevering. Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen connecties te gebruiken in dit traject. Wij zullen dan de kwaliteitscontrole op ons nemen.

Verlichting
In alle interieurplannen is verlichting een specialisme. Met veel passie laat Miriam de interieurs tot hun recht komen met het juiste lichtplan. Verlichting speelt daarom altijd een belangrijk onderdeel in de ontwerpen van Studio MBC.
Heeft u een vraag over uw nieuwe woning of bedrijfspand? Dan maken we graag een persoonlijke afspraak. De grootste voorwaarde voor een geslaagd ontwerp is de klik met onze opdrachtgever. Hoe groter het vertrouwen, hoe mooier het resultaat.

ONZE PROJECTEN


Bekijk hier onze verschillende projecten


naar projecten