LICHTONTWERP

Hoe gaan wij te werk
Met een opleiding HBO lichtontwerp en Hogere Verlichtingstechniek weet Miriam zich te onderscheiden van andere interieurontwerpers en mag zij zich ook lichtontwerpster noemen. Miriam staat geregistreerd in het Lichtregister (nr. 66.102).
Het lichtplan wordt door Miriam zelf ontworpen. Zij is op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwerpen en zij weet hoe de interieurs het beste uitgelicht kunnen worden tot sfeervolle ruimten.
Studio MBC wordt dan ook steeds vaker gevraagd om zowel een licht- als interieurontwerp uit te werken. Door deze twee specialismen en de samenwerking met gespecialiseerde partners, is het dan ook mogelijk om naast het ontwerp ook de realisatie voor haar rekening te nemen.
Voor een lichtontwerp is het fijn wanneer Studio MBC betrokken wordt voordat er wordt gestart met de bouw of verbouwing. Maar ook met bestaande lichtpunten is het mogelijk om tot een dynamische en goed uitgedacht lichtplan te komen.

Aanpak lichtontwerp
Als onafhankelijk lichtontwerpster maakt Studio MBC lichtontwerpen, waarbij wordt gekeken naar de verschillende aspecten van verlichting. Er wordt gekeken naar de technische aspecten van het licht, maar zeker ook naar de emotionele effecten van het licht, het goed verlichten van uw product en het vormgeven van de ruimte. Elke ruimte of concept vraagt om aparte aandacht, inrichting en verlichting. Er wordt gekeken naar de functionaliteit en sfeer, welke wij met de verlichting extra kunnen benadrukken. Daarnaast zal een lichtontwerp bijdrage aan een optimale werkplek wat uiteindelijk de prestaties en creativiteit van u en uw medewerkers zal verhogen.

ONZE PROJECTEN


Bekijk hier onze verschillende projecten


naar projecten