Studio MBC

Studio MBC wordt gerund door interieur- en lichtontwerpster Miriam Borsboom-Capelle. Haar visie op wonen en werken, het persoonlijk contact met de klant en haar ervaring in het uitvoeren van totaalconcepten zie je terug in haar werk.
Miriam richt zich met Studio MBC op exclusieve woon- en werkruimtes waarbij maatwerk, verlichting en hoge kwaliteit van oplevering voorop staan. Miriam weet ruimtes, particulier of zakelijk, te doorzien en wordt daarom al graag in vroeg stadium betrokken bij nieuwbouw of renovatie plannen.

Studio MBC werkt al sinds 2012 aan het ontwerpen van interieurs en op maat gemaakte lichtplannen. Er is ruime ervaring in zowel particuliere ontwerpen als zakelijke oplossingen. De studio werkt samen met gepassioneerde vakmensen met wie zij al jaren samenwerkt.

Studio MBC is sterk in het realiseren van totaalconcepten en maatwerk.

Image
"Een complete oplevering doe ik met een netwerk aan gepassioneerde vakmensen met wie ik al jaren samenwerk. Opdrachtgevers blij maken met een verrassend en passend ontwerp, dat is waar wij voor staan en wat ons iedere keer weer ontzettend veel energie geeft en plezier in ons vak."
"Miriam Borsboom -Capelle"

Over Miriam

Miriam Borsboom -Capelle is oprichtster en drijvende kracht achter Studio MBC.
Opgeleid tot interieur- en lichtontwerpster en geregistreerd in het Lichtregister onder nummer 66.102.

In 2012 startte Miriam haar eigen interieurstudio onder de naam Huis in Stijl. Met Huis in Stijl heeft zij vele interieurs mogen inrichten en ontwerpen.

De vraag naar haar interieur- en lichtontwerpen blijft groeien en wordt complexer en exclusiever. In 2019 heeft zij besloten zich volledig te gaan richten op maatwerk en exclusiviteit. Met studio MBC richt zij zich nu volledig op grote intensieve projecten waarbij zij samenwerkt met een klein team en met gepassioneerde vakmensen. De studio staat voor precisie en hoge kwaliteit van oplevering.

ONZE PROJECTEN


Bekijk hier onze verschillende projecten


naar projecten