Over ons


Studio MBC is een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van Interieur en Licht! Met een klein team creatievelingen werken wij graag interieur- en lichtplannen uit voor zowel de particuliere- als zakelijke markt.
Image

Miriam Borsboom-Capelle

Ik, Miriam Borsboom-Capelle, ben de oprichtster en drijvende kracht achter Studio MBC. Mijn grote passie is interieur & licht! Ik ben persoonlijk betrokken, enthousiast, klantgericht, flexibel, creatief en oplossingsgericht. Met communicatie als achtergrond en opgeleid tot interieur- en lichtontwerper, ben ik ervaren in het geven van interieur- en lichtadvies aan de particuliere en zakelijke markt.

(ingeschreven in het lichtregister onder nummer: 66.102)
Ellen Hansen-van Bunningen

Na mijn studie aan de Jan de Bouvrie Academie ben ik sinds 1 februari 2017 fulltime werkzaam bij Studio MBC als interieurontwerpster.

Mijn passie is het ontwerpen van een interieur dat volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Dit maakt het ontwerpen iedere keer weer een nieuwe uitdaging!

En inmiddels ook aangestoken met het 'licht'virus ben ik in september 2018 gestart met de opleiding HBO Lichtontwerp.

Image


 
Image

Andrea Stolwijk

Na een stageperiode bij Studio MBC en het afronden van mijn opleiding Interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege, ben ik sinds oktober 2018 werkzaam bij Studio MBC.

Van een huis een mooi en warm 'thuis' maken is iedere keer weer een ontzettend leuke uitdaging!
Sanne Overeijnder

Sinds september 2017 volg ik de opleiding Media, Styling & Interieur bij Akademie Vogue te Amsterdam.

Daarnaast ben ik in februari 2018 mijn eigen bedrijf BYSO gestart. Binnen mijn bedrijf houd ik mij bezig met fotografie, grafische vormgeving en social media.

Sinds oktober 2018 houd ik mij bij Studio MBC bezig met de website en alle social media.

Image

ONZE PROJECTEN


Bekijk hier onze verschillende projecten


naar projecten